MENIU

Amănuntul straniu din poza virală a zilei. Ce se vede pe mâna lui Kovesi, la masa cu Dragnea

Victor Ponta a publicat pe pagina sa de Facebook o nouă fotografie care îl surprinde pe Liviu Dragnea, luptător cu statul paralel, alături de cei pe care mai târziu a ajuns să îi critice: Laura Codruța Kovesi, George Maior. 

”Dragnea nu a luptat niciodata nici cu Kovesi, nici cu Statul Paralel , nici contra abuzurilor , nici ca sa-si apere colegii ! Mereu si-a urmarit interesul personal indiferent de interesul celorlalti!”, scrie Victor Ponta pe Facebook, drept comentariu la o fotografie în care apar Liviu Dragnea, alături de Laura Codruța Kovesi, George Maior, Gabriel Oprea și încă un personaj neidentificat.

Dincolo de implicațiile politice ale fotografiei, mulți comentatori de pe rețelele sociale au observat o bandă lipită pe mâna fostei șefe a DNA, pe care unii au botezat-o rapid, și glumeț, ”gheara justiției”.

Cel mai probabil, este vorba despre o bandă adezivă folosită în prezent de mulți sportivi profesioniști sau amatori în timpul efortului sau după. 

Banda poate oferi suport si stabilitate în cazul leziunilor traumatice sportive (entorse, intinderi, luxatii), dar are și scop preventiv in activitatile sportive.

Există mai multe feluri de bandă. Banda kinesiologică, spre exemplu, este folosită pentru recupare medicala sau pentru tratarea diferitelor afecțiuni musculare și articulare.

Aceasta ar trebui să scadă durerea, să intensifice circulația sanguina și drenajul limfatic, să susțină mușchii și articulațiile.

La începutul anului, fostul președinte Traian Băsescu relata o întâlnire mai veche, în care Liviu Dragnea ”îi mângâia ghipsul şi îi oferea Laurei Codruţa Kovesi şorici de porc proaspăt adus din Teleorman şi pârjolit la T14”.

Laura Codruța Kovesi a jucat baschet de performanță din clasa a 2-a până la 22 de ani.