MENIU

Alina Gorghiu: Sorin Roșca Stănescu și-a pierdut, de drept, calitatea de membru PNL

Purtătorul de cuvânt al Partidului Național Liberal, Alina Gorghiu, a declarat, marți, la Realitatea TV, că liberalii au luat act de decizia Curții de Apel București, în cazul senatorului Sorin Roșca Stănescu și o respectă, adăugând că senatorul ”își pierde de drept calitatea de membru PNL, prin condamnarea definitivă la închisoare”.   Producătorul de energie termică din municipiul Suceava a anunţat că centrala termică va fi oprită în cursul serii zilei de marţi, din cauza restanţelor mari la întreţinere. Primarul Ion Lungu a avertizat că dacă populaţia nu va plăti un milion de euro în luna octombrie atunci nu va beneficia de încălzire în această iarnă. Citeste mai mult: adev.ro/nd2s0d

”Este o poziție care nu difera față de poziția pe care PNl și ACL au avut-o, de-a lungul vremii, în cazuri similare. Considerăm că independeța justiției este un lucru de la care nu putem face rabat. În cazul senatorului Sorin Roșca Stănescu, nu putem decât să luăm act de decizia Curții de Apel București, de astăzi, și să o respectăm. În momentul în care o persoană, membră a PNL, este condamnată definitiv cu închisoare, atunci domnia sa, indiferent despre cine vorbim, își pierde de drept calitatea de membru, nu este necesară nicio procedură în cadrul partidului”, a declarat Alina Gorghiu.
 
Senatorul Sorin Rosca Stanescu a fost condamnat definitiv, de Curtea de Apel București, la 2 ani și 4 luni de închisoare cu executare, în dosarul Rompetrol.