MENIU

Alina Gorghiu: Premierul se ţine scai de putere, duce statul român într-o criză politică

<p>Alina Gorghiu: Premierul se ţine scai de putere, duce statul rom&acirc;n &icirc;ntr-o criză politică</p>

Co-preşedintele PNL, Alina Gorghiu, a afirmat că premierul în funcţie ignoră puterile în stat, ducând astfel statul român într-o criză politică.

"Premierul în funcţie ignoră puterile în stat, se ţine scai de putere, duce statul roman într-o criză politică. Bătălia nu se mai duce cu mijloace corecte, ci cu amenintări", a afirmat Alina Gorghiu.

Co-preşedintele PNL a precizat că nu o sperie amenintările cu plângeri penale.

"Întodeauna PSD, că a fost condus de Ion Iliescu, de Adrian Năstrase sau de Victor Ponta, a apelat la mijloace nedemocratice, la ameninţări", a mai precizat aceasta.

Legat de organizarea protestului în ziua în care va avea loc votul în Parlament pentru ridicarea imunităţii lui Victor Ponta, Alina Gorghiu a spus că nu s-a renunţat la idee.

"Am anunţat că vom face un protest, un lanţ viu în jurul Parlamentului, nu am renunţat la idee. Vom face toate demersurile legale", a spus co-preşedintele PNL, completând că "emoţia" primului ministrul vine din faptul că nişte oameni au dreptul la libera exprimare.

Liberalii au anunţat ieri că vor face un lanţ uman în jurul Parlamentului în ziua dezbaterii moţiunii de cenzură, la care sunt invitați şi bucureșteni să se alăture.

„În ziua în care vom dezbate moţiunea de cenzură vom face un lanţ uman în jurul Palatului Parlamentului şi vom chema bucureştenii să ni se alăture. De asemenea, vom avea o serie de acţiuni în toate capitalele de judeţ în sprijinul revendicării noastre şi a românilor: dreptul de vot al cetăţenilor", a declarat co-preşedintele PNL Vasile Blaga, într-o conferinţă de presă, organizată duminică.