MENIU

Alina Gorghiu: Cu Dragnea care îşi conservă poziţia, se va da un război în PSD

Alina Gorghiu, liderul PNL, a comentat, la Realitatea TV, decizia lui Liviu Dragnea de a rămâne în fruntea partidului, chiar şi după condamnarea sa definitivă, explicând că decizia acestuia va duce la război în interiorul partidului şi că, în acest caz, poziţia PSD nu "cadrează cu normalitatea".

Alina Gorghiu: "Fiecare înţelege supărarea domnului Dragnea şi înţelege că nu e vorba de condamnarea omului persoană fizică, ci de condamnarea definitivă a unui lider al unui partid politic. Poziţia PSD nu cadrează cu normalitatea.

Vă mărturisesc că nu îl înţeleg, când a fost condamnat în prima instanţă şi-a dat demisia, acum, condamnat definitiv, nu numai că nu îşi dă demisia, dar rămâne în fruntea partidului şi conduce campania. Singurul vinovat ştiţi care este, în viziunea lor? Partidul Naţional Liberal.

Mi-a rămas în minte o frază: Voi gestiona în continure campania politică. E ca şi cum ai pune lupul paznic la oi. Şi vă dau cuvântul că nu este vorba de competiţia politică dintre partide. E o constatare pe care nu o fac doar eu, ci orice cetăţean român. Orice condamnat, în România, e marginalizat, dacă e funcţionar îşi pierde funcţia. La PSD e complet altfel.

Dacă domnul Dragnea lasă noaptea să fie un sfetnic bun, ar putea avea o reacţie de decenţă şi bun simţ.

Dragnea nu mai e un partener de dialog pentru PNL. Vrea partidul să meargă înainte cu stigmatul preşedintelui cu o condamnare penală pentru fraudarea alegerilor? Cu dl. Dragnea care îşi conservă poziţia se va da un război în PSD. Să nu ne imaginăm că rămânerea sa în fruntea PSD va ajuta acest partid să îşi ducă o campanie decentă. Vor fi ostracizaţi.

Cum va fi văzută România, de fapt, de partenerii europeni? Rămânerea în funcţie a lui Dragnea ar fi o mare greşeală pentru PSD", a concluzionat liderul PNL, Alina Gorghiu.