MENIU

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Politicienii la vot

Primarul general Gabriela Firea, ministrul de Interne, Marcel Vela și ministrul Educației, Monica Anisie, au fost primii politicieni care au voatat,

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea a votat duminică la prima oră, la o secţie de vot din sectorul 1. Ea spus jurnaliștilor că a votat cu gândul la copiii acestei ţări, "cu gândul la un preşedinte care va pune capăt măsurilor de austeritate".

Și ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a votat la prima oră. El i-a îndemnat pe români să voteze în semn de respect pentru cei care au murit la Revoluţia din 198.

Şi ministrul Educaţiei, Monica Anisie, i-a îndemnat pe toţi cetăţenii României să iasă astăzi la vot, pentru a înţelege că este "în folosul nostru să avem o normalitate în această ţară".

,, Îi îndemn pe toţi cetăţenii României să iasă astăzi la vot şi să înţeleagă că este în folosul nostru să avem o normalitate în această ţară “Să mergem la vot! Am câştigat acest drept, prin urmare toată lumea să voteze. Îi îndemn şi pe toţi cetăţenii României să iasă astăzi la vot şi să înţeleagă că este în folosul nostru să avem o normalitate în această ţară”, a declarat Monica Anisie.

Mai multe articole despre:
alegeri prezidențiale 2019