MENIU

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Preda: Buldogii n-au murit, ei sunt şi vor apăra PDL

<p>Vasile Blaga&nbsp;</p>

"Să ştiţi că buldogii nu au murit, buldogii sunt şi vor apăra PDL", spune Cezar Preda, o aluzie la porecla lui Vasile Blaga.

Deputatul PDL Cezar Preda a atacat, duminică, la lansarea eurocandidaţilor PDL, guvernarea PSD şi pe Crin Antonescu, dar şi pe cei de la PMP, el transmiţând şi un mesaj referitor la Vasile Blaga: "Să ştiţi că buldogii nu au murit, buldogii sunt şi vor apăra PDL".

El a mai spus că "oamenii care au trădat, au plecat". Cezar Preda a arătat că democrat-liberalii nu lansează doar candidaţii la europarlamentare, ci şi oferta electorală pentru 2016. "Cine ar fi crezut, din această sală, acum şase luni, că poate ţine un discurs de o asemenea valoare Cătălin Predoiu, azi, aici?", a spus el.

"Hai să avem încredere în ai noştri, în cei care am rămas aici", a mai spus Cezar Preda, adăugând: "Slugile perfecte nu sunt aici. Oamenii care au trădat au plecat, care sunt păcăliţi uşor, sunt în altă parte. Noi nu putem pleca, pentru că imnul nostru spune clar «Apa trece, pietrele rămân»", a declarat Preda, în aplauzele militanţilor PDL.

El a ţinut să atragă atenţia că nu va fi uşoară lupta cu "stânga mincinoasă a lui Ponta, cu fariseismul lui Antonescu". "PDL este singurul partid care intră în bătălia pentru România şi pentru Europa şi care nu a semnat niciun pact de coabitare. PSD a semnat cu PNL, cu PC, cu UDM, cu minorităţile, cu tot ce vreţi, inclusiv cu Palatul Cotroceni. Cu noi nu a putut să semneze (..). Şi să nu aveţi nicio grijă, în 2016 suntem aici şi vom fi aici şi vom fi la guvernare", a precizat Cezar Preda.

El a adăugat că PDL are ce să spună României. "România nu trebuie să fie neapărat în blugi sau în iţari, România trebuie să fie demnă, iar Europa, în fiecare casă. Iar în privinţa costumului pe care domnul Blaga l-a îmbrăcat, de preşedinte, să ştiţi că buldogii nu au murit buldogii sunt şi vor apăra PDL", a spus el.

Şi primarul Aradului, Gheorghe Falcă a atacat, la rândul său, guvernarea premierului Victor Ponta. "Astăzi, Ponta şi PSD când se uită la stâlp, se uită la o taxă, aceasta este de fapt realitatea din România. Astăzi, PSD şi Ponta dublează accizele. Aceasta este imaginea lui Victor Ponta şi a stângii româneşti", a spus Falcă.

"Dreapta merge la drum pentru o Europă liberă, stânga merge la drum pentru o Europă birocratică. Eu vreau o Europă pro-americană, stânga vrea o europă neutră, filo-rusă, de aceea noi ne batem, aici, şi pentru pământul nostru", a mai spus primarul Aradului. "Noi, prin votul nostru, ţinem Europa acasă şi aducem Europa în familiile noastre", a mai afirmat Falcă.