MENIU

Adriana Săftoiu: Toți cei care s-au făcut că nu văd sunt complicii monstrului

Deputata PNL Adriana Săftoiu consideră că crimele din Caracaș nu ar fi avut loc dacă autoritățile nu ar fi ignorat deliberat disparițiile, violenta, reteaua de trafic de prostituție.

”Toate nenorocirile din curtea aceea nu puteau avea loc dacă autoritățile nu se făceau că nu văd disparițiile, violenta, reteaua de trafic de prostituție. Monstrul acela a făcut toate nenorocirile pentru că dispariția unei fete nu ii deranja cu nimic pe cei care ar fi trebuit să acționeze. A găsit mediul potrivit pentru a face toate atrocitățile.
Toți cei care s-au făcut că nu văd, că nu înțeleg, că știu ei că a făcut fata ceva dacă a fost răpită, a dispărut cu "iubitul" si se întoarce ea, sunt complicii monstrului. Si demisia e prea puțin. Mi-e teamă că o dată ce se declară "caz rezolvat" rețelele își vor vedea liniștite de drum.

Cât despre modul în care au fost anunțați părinții prin telefon... impardonabil”, scrie Adriana Săftoiu pe Facebook. 

Alexandru Cumpănașu a anunțat, vineri seara, că familia Alexandrei a fost sunată de ministrul Justiției, Ana Birchall, care le-a transmis că ADN-ul din oasele găsite în butoi și analizate de INML este al fetei.

Mai multe articole despre:
Caracal Adriana Săftoiu alexandra macesanu