MENIU

ADRIAN SOBARU se afla în afara programului de lucru, în timpul incidentului de la Guvern

<p>Adrian Sobaru </p>

ADRIAN SOBARU, electrician al Televiziunii Române, se afla în afara programului de lucru, în timpul incidentului de la Guvern în care a fost implicat, miercuri, au declarat, pentru Mediafax, reprezentanţii TVR.

"La fel ca şi ceilalţi angajaţi ai Serviciului, Adrian Sobaru are program de lucru fracţionat şi, conform programării, era în timpul liber", au mai spus reprezentanţii TVR. 

Până la momentul difuzării acestei ştiri, TVR nu a precizat dacă va lua măsuri în ceea ce îl priveşte pe Adrian Sobaru, având în vedere calitatea acestuia de angajat al Televiziunii Române.

ADRIAN SOBARU a intrat, miercuri, cu mașina într-una din barierele de la intrarea în Palatul Victoria. După ce a rupt bariera, Sobaru a intrat cu maşina în curtea Palatului Victoria, unde a mai mers câţiva zeci de metri, strigând către jandarmii care l-au reţinut: "Vă place cum arată ţara asta?".  Sobaru a fost imobilizat, de jandarmi, şi dus la Secţia 1 pentru a fi audiat.

 

Adrian Sobaru, cel care, în 2010, s-a aruncat de la balconul Parlamentului, a intrat, miercuri, cu maşina în gardul sediului Guvernului.

 

Cum a ajuns Adrian Sobaru cunoscut

Adrian Sobaru a devenit cunoscut, în 2010, electrician, la acel moment la TVR, când s-a aruncat în cap de la balconul sălii de plen a Parlamentului, într-o tentativă de sinucidere, în semn de protest. Mai mulţi politicieni, printre care şi Victor Ponta, au fost alături de el după incident şi l-au susţinut în declaraţii, Ponta precizând, în 2011, că gestul lui Sobaru a fost momentul decisiv care a dus la constituirea USL.

Mai multe articole despre:
guvern incident program de lucru Adrian Sobaru