MENIU

Adrian Severin, prima reacție după condamnare: Comedia s-a terminat! O farsă judiciară

Fostul europarlamentar Adrian Severin a transmis un mesaj pe pagina sa de Facebook după sentința pronunțată miercuri de Înalta Curte de Casație și Justiție în dosarul în care este acuzat de corupție. Magistrații l-au condamnat definitiv pe Severin la patru ani de închisoare cu executare.

Acesta a susținut în mesajul postat pe Facebook că "ceea ce a început ca o farsă jurnalistică s-a sfârșit printr-o farsă judiciară".

"Sentința a fost pronunțată. Comedia s-a terminat. Mai precis acest act al comediei.

Așa cum mă așteptam, ceea ce a început ca o farsă jurnalistică s-a sfârșit printr-o farsă judiciară. Aceasta nu a fost lupta dintre cinste și corupție, ci dintre patrie și dușmanii ei. Într-o colonie nu există stat de drept.

O bătălie s-a încheiat dar istoria nu se sfârșește aici. Românii vor merge mai departe. Victoria va fi a lor. Victoria va fi a noastră", a scris fostul europarlamentar.

Acesta a fost condamnat definitiv, miercuri, de Înalta Curte de Casație și Justiție la 4 ani închisoare cu executare pentru săvârșirea infracțiunilor de luare de mită și trafic de influență, în dosarul "Lobby în Parlamentul European".

Mai multe articole despre:
europarlamentar Adrian Severin condamnare