MENIU

ACL, despre decizia TB: Proiectul Partidul Liberal Reformator este un demers sortit eșecului

Alianța Creștin-Liberală (ACL) a declarat că, prin decizia Tribunalului București de respingere a înregistrării Partidului Liberal Reformator (ACL), se dovedește faptul că acesta este un demers sortit eșecului.

"Decizia Tribunalului București de respingere a înregistrării PLR reprezintă o confirmare a faptului că această formațiune nu respectă prevederile legale de constituire ca partid politic. Proiectul denumit pompos Partidul Liberal Reformator se dovedește a fi, așa cum am anticipat de la început, un demers sortit eșecului", se arată într-un comunicat al ACL remis, luni, anunță Agerpres.

Reprezentanții ACL susțin că "în jurul lui Călin Popescu-Tăriceanu s-au adunat traseiști și oportuniști politici, atrași de șansa iluzorie oferită de Victor Ponta de a reveni la putere pe ușa din dos".

"Pentru a fi scutiți de astfel de momente penibile, le recomandăm lui Călin Popescu-Tăriceanu și acoliților săi să renunțe la pretențiile absurde de coagulare într-un partid politic așa-zis de dreapta și să se mulțumească cu statutul de anexă a PSD. Liberalismul se regăsește doar în interiorul Alianței Creștin-Liberale și nu poate fi apărat de cei aflați în simbria PSD. Nu pot pretinde că sunt liberali cei care au încercat să destabilizeze Partidul National Liberal, la comanda lui Victor Ponta", mai precizează ACL,  în comunicatul sus-citat.