MENIU

Xsonia, vedeta acuzată că s-a drogat, scapă de acuzații după ce testul s-a dovedit fals. Artista vrea să-i dea în judecată Poliția

Răsturnare de situație în cazul cântăreței Xonia. Aceasta va da in judecata Politia Romana, după ce legiștii au confirmat ca nu s-a urcat drogata la volan, ca nu consumase cocaina. Anul trecut, artista a fost oprită de agenți, iar drugtestul a arătat că ar fi consumat substanțe interzise. Vedeta spune că în urma acestui incident imaginea publica i-a fost grav afectata si s-a confruntat cu o depresie severă.

Cântăreața Xonia, oprită de polițiști în trafic anul trecut pentru un control de rutină, nu era drogată, așa cum arăta testul inițial. Aceasta este concluzia legiștilor, care au contrazis astfel drugtestul agenților de la rutieră, care indicase un posibil consum de cocaină, astfel că artista scapă de acuzațiile penale, anunță Realitatea Plus.

Acum Xonia vrea să dea în judecată poliția română și așteaptă scuze publice. Totodată, artista spune că în ultimul an a intrat în depresie din cauza incidentului, iar imaginea i-a fost afectată. De altfel, imediat după test artista a anunțat că n-a consumat droguri, iar cantitatea de alcool ar fi fost infimă.


Xonia își pune cenușă în cap, după ce a fost prinsă băută și drogată la volan. Ce le-a spus fanilor?


De asemenea, cântăreața vrea să ceară autorităților să le interzică polițiștilor să mai folosească aceste drugteste din cauza numărului mare de erori pe care le dau. 

 

 

Mai multe articole despre:
xonia nu s-a drogat cocaina test antidorg politia