MENIU

Viorel si Oana Lis se gandesc sa divorteze!

Oana Lis şi Viorel Lis

Oana si Viorel Lis se gandesc la divort. Relatia lor este pe un butoi de pulbere dupa o serie de dezvaluiri care au aruncat in aer presa tabloida din Romania.

Totul a inceput cu momentul in care Viorel Lis a fost prins in timp ce se intretinea cu o dama de companie. Nebunia a continuat cu sarcina Oanei, dar si copilul din flori al sotului ei. Exact cand toata lumea credea ca nimic nu se mai putea intampla, un personaj nou apare in poveste si pare sa inrautateasca si mai rau lucrurile.

Barbatul spune ca a avut o relatie cu Oana, iar ultima oara s-au intalnit si au facut dragoste in luna septembrie.
“Am cunoscut-o pe Oana printr-un prieten comun care avea o sala de forta. S-a intamplat acum 4 ani, inainte sa se casatoreasca. Oana facea misto mereu de Viorel. A zis ca daca nu se marita cu el, moare. A inceput sa rada cand am intrebat-o de nunta si a ras. Am facut schimb de numere de telefon, iar de atunci am tinut legatura. Am luat masa impreuna si s-a legat o poveste. Am baut vin pana la 3 dimineata. Cand m-am reintors in Bucuresti a avut loc prima noapte de dragoste cu ea, pe 22 septembrie, la un hotel. Ii povesteam ca imi doresc un copil. Ultima oara ne-am intalnit in luna septebmrie. Dupa ce a ramas insarcinata nu mi-a mai raspuns la telefon. Cred ca acest copil este al meu. M-a luat de fraier. S-a folosit de mine”, a spus iubitul secret al Oanei Lis, la Antena 1, notează Cancan.ro.

 

Mai multe articole despre:
divorţ Viorel Lis Oana Lis