MENIU

Viorel Lis, DECLARAŢIE ŞOC: "Era să o omor pe Oana"

Veste tristă despre Viorel Lis

Viorel Lis are mari probleme de sănătate, însă medicamentele pe care le ia îl menţin pe linia de plutire. El a mărturisit care a fost episodul şocant care l-a făcut să meargă la medic.

"Toată lumea mă vede sănătos. Merg, alerg, vorbesc... Problema este interioară: circulaţia sângelui şi creierul. Am lucrat mult în proiectate şi în politică. M-a cam lăsat puţin. La un moment dat era să o omor pe Oana. Mergeam la Constanţa, conduceam şi nu am mai ştiut de mine... De acolo a pornit totul. Acum am nişte medicamente bune. Iau 15 pe zi. Au mai fost episoade când mergeam prin oraş şi nu mai ştiam unde sunt. Sunt fericit  că o am pe Oana lângă mine, că pot să merg, să vorbesc. Medicamentele acestea m-au pus pe picioare. Mă menţin. Problemele s-au răsfrânt asupra Oanei... care nu mă mai ştie sănătos", a mărturisit Viorel Lis, la emisiunea "Acces Direct", de la Antena 1, scrie libertatea.ro.

Pe lângă faptul că Viorel are mari probleme de sănătate, soţii Lis s-au trezit şi cu datorii uriaşe din cauza apartamentului închiriat. "Am acolo datorii grămadă. Nu ştiu dacă mai pot să scap. Au rămas restanţe mari la utilităţi, iar casa care a fost închiriată arată în ultimul hal", a mai spus fostul primar al Capitalei.