MENIU

VIOREL LIS a făcut ANUNŢUL ŞOC în legătură cu Oana, soţia sa

Oana Lis şi Viorel Lis

Scandalul dintre Viorel și Oana Lis pare că se apropie de final. Pentru că liniștea căminului le este tot mai zdruncinată în ultima perioadă de un bărbat care pretinde a fi tatăl copilului pe care Oana îl poartă în pântece, fostul primar al Capitalei nu mai vrea să trăiască în stres și face un anunț la care Oana nu s-ar fi fi așteptat.

Inițial a lăsat să se înțeleagă că are de gând să divorțeze, dar, în această seară, a lămurit situația: nu va divorța niciodată de Oana. Nu îi va reda oficial libertatea soției ei, dar o va părăsi pentru a se desprinde de toată nebunia pe care o trăiește acum, scrie libertatea.ro.

Așa că Oana, însărcinată acum, nu va fi liberă cu adevărat atâta timp cât trăiește Viorel, dar nici nu va mai avea sprijinul acestuia. Iar, dacă ieri, plină de încredere în ea, soția fostului primar era dispusă să îl lase pe Viorel să plece ”pentru că oricum e casa mea”, acum lucrurile nu mai stau la fel:

”Niciodată nu o să mă duc să mă despart”, o amenință Viorel pe Oana. ” În cel mai rău caz mă mut în altă parte”, mai spune acesta.

Mai multe articole despre:
Viorel Lis Oana Lis anunţ şoc viorel lis