MENIU

Viola Davis a primit o stea pe Walk of Fame de la Hollywood

Celebra actriţă americană Viola Davis a primit joi cea de-a 2.596-a stea de pe Walk of Fame de la Hollywood, informează Reuters, citat de Agepres. 

 Invitată la ceremonie, Meryl Streep, co-starul lui Davis din "Doubt", pentru care a primit o nominalizare la Oscar, a declarat: "Viola este posedată. Este posedată de un talent incandescent, arzător. Este un cadou pentru scenariști".

Luna trecută, Davis a primit o nominalizare la Globurile de Aur la categoria "cea mai bună actriță în rol secundar" pentru interpretarea din "Fences" — rol care i-a adus un premiu Tony în 2010 și pentru care ar putea obține o a treia nominalizare la premiile Oscar, când aceste nominalizări vor fi anunțate pe 24 ianuarie.

Actrița a mai fost nominalizată la Premiile Academiei Americane de Film pentru interpretările din "The Help" (2011) și din "Doubt" (2008).

Înainte de a deveni o vedetă de film, Davis era deja o cunoscută actriță de teatru, actrița având debutul pe Broadway în 1996 și câștigând primul său premiu Tony în 2001 pentru "'King Hedley II".

Mai multe articole despre:
SUA stea Hollywood actriţă Walk of Fame Viola Davis