MENIU

Victor Slav rupe tăcerea despre Bianca!

Victor Slav și Bianca Drăgușanu formează, fără doar și poate, unul dintre cele mai controversate cupluri din showbizz-ul românesc. Chiar dacă s-au despărțit și s-au împăcat de nenumărate ori, cei doi tot împreună rămân, iar Slav ne-a dezvăluit secretul.

În decembrie 2012, au devenit un cuplu, iar în septembrie 2013, și-au unit destinele, atât la starea civilă, cât și în fața lui Dumnezeu, apoi a urmat o petrecere cu mare fast, informează Cancan. Căsnicia nu a durat însă prea mult, căci în martie, anul acesta, au și divorțat. Cu toate astea, Victor Slav si Bianca Dragusanu se pare că nu pot sta prea mult unul de celălat, pentru că sentimentele lor sunt sincere și se iubesc mai ceva ca doi adolescenți.

"Suntem foarte bine, ce se va intampla ramane de vazut. Nu ne-am facut planuri, nu catalogam nimic in momentul de fata. Nu ne mai afisam, nu mai face afirmatii de genul "noi suntem, facem urmam sa". Suntem bine si atat, ce se va intampla ramane de vazut. Orice se poate intampla, nu?", a declarat Victor Slav. 

 

Mai multe pe Cancan.