MENIU

Victor Slav n-a mai rezistat și a răbufnit într-un final. Ce a postat pe Facebook

Victor Slav a răbufnit

Dupa o perioada lunga in care s-a vorbit despre el si despre sotia lui, Bianca Dragusanu, pe toate posturile TV si in toate publicatiile, informatiile fiind nu de putine ori contradictorii, VICTOR SLAV a decis sa ia pozitie.

Intr-o postare pe contul sau de Facebook, vineri, VICTOR SLAV se adreseaza presei, acuzand-o ca spune voit minciuni, doar de dragul audientei: "Am fost crescut de parintii mei sa respect toate meseriile si pe toti oamenii. Respect si incerc sa inteleg aceste emisiuni care-mi regizeaza viata, fara voia mea.

Respectul, insa, cere reciprocitate, iar in momentul in care voit arati imagini tendentios mincinoase, stiind exact care este adevarul, de dragul audientei, este o lipsa de respect pentru toti cei implicati, dar mai ales o lipsa de respect pentru telespectatori", scrie Victor Slav.

"Se pare ca uitati un lucru care sta la baza meseriei dvs si-mi permit sa vi-l reamintesc", continua sotul Biancai Dragusanu, postand la final definitia din DEX a termenului "deontologie".

Decis, acesta isi incheie postarea cu o rugaminte - ultimatum, apreciata de aproape 16.000 de prieteni virtuali: "In final va rog sa incetati cu minciunile, respectati-va telespecatatorii in primul rand. Si nu uitati ca: 'esti ceea ce iubesti', cum spunea N.Stanescu. Eu va respect meseria, dar respectati-o si Dvs.".

Joi seara, Victor Slav a rabufnit, in emisiunea La Maruta, afirmand: "Orice, dar prost nu sunt. (...) Sunt diplomat. Eu, spre deosebire de Bianca, sunt diplomat, stiu sa tac cand trebuie. Ea este foarte impulsiva".

Mai multe articole despre:
mesaj Facebook Bianca Drăguşanu victor slav