MENIU

Victor aruncă bomba: "E posibil ca Bianca să se mărite cu Cristea"

Bianca Drăguşanu

Se pare că vacanţa în Turcia petrecută alături de Bianca nu l-a făcut pe Victor să se răzgândească în privinţa despărţirii de aceasta. Mai mult decât atât, băiatul de la Meteo spune că nu exclude ca fosta sa soţie să se mărite cu Adrian Cristea.

Invitat în platoul emsiunii „La Măruţă", Victor Slav a lămurit situaţia dintre el, Bianca şi Adi Cristea. Slav a spus că între roşcată şi fotbalist sunt foarte multe orgolii şi că nu exclude posibilitatea ca până la urmă cei doi să se căsătorească.

„De când s-a întors de la Paris, Cristea a cerut-o pe Bianca de vreo 3 ori. Este posibil ca Bianca să se mărite cu Cristea. Bianca până nu se maturizează şi să ştie să-şi gestioneze impulsivitatea te poţi aştepta la orice din partea ei. El nu a înţeles un lucru. El a crezut că atunci când am fost în Turcia ne-am împăcat, atunci el s-a crezut în jocul imaginar şi a început să o atace foarte urât. Cred că da, cred că Bianca mai are sentimente pentru Cristea. Care dintre sentimente sunt mai puternice ea ştie", a declarat Victor Slav pentru „La Măruţă", scrie Click.ro. 

Mai multe articole despre:
Adrian Cristea Bianca Drăguşanu victor slav