MENIU

VEZI care a fost cea mai DIFUZATĂ piesă anul acesta! VIDEO

Din miile de piese care s-au difuzat la radio și TV anul acesta, hit-ul trupei 3 Sud Est, “Emoții”, a fost declarat nr. 1. Vezi ce a declarat Laurențiu Duță.

“A fost cea mai difuzată piesă a anului, până la ora actuală. A fost o lansare cu Emoții, pentru trupă, pentru că nu știam cum ne va primi publicul după o absență de 7 ani. Faptul că piesa a stat 7 săptămâni pe locul 1 în România, conform Media Forest, însemnă că publicul ne-a primit cu bine. Asta ne-a dat curaj să continuăm. Deja am pregătit a doua piesă, care este 99 % terminată. Va fi o piesă foarte frumoasă, despre care revenim cu detalii mai încolo”, a reclarat, pentru REALITATE. NET, Laurențiu Duță.

https://www.youtube.com/watch?v=HpEiF0pohOg

De mulți ani este considerat un producător de muzică de succes. Odată cu relansarea trupei 3 Sud Est, Laurențiu nu și-a întrerupt activitarea din studio. "Mai am timp să și compun, chiar dacă s-a născut din nou 3 Sud Est. Scriu toate piesele Elenei Gheorghe, am lansat ceva cu Andreea Bănică, într-o colaborare cu HaHaHa Production, deci este timp pentru toate”, a mai spus artistul.

Mai multe articole despre:
Laurenţiu Duţă 3 Sud Est