MENIU

Vesti groaznice pentru Nadine. S-a trezit cu o scrisoare la ușă!

Nadine

Nadine Apostolescu, cunoscuta mulatra care s-a implicat pe mai multe planuri in show-biz, prezentatoare de emisiuni, de moda sau chiar solista, s-a trezit chemata la tribunal, fara sa-si explice care era motivul. Misterul s-a lamurit, intr-un final.  

Institutia medicala a sesizat magistratii Judecatoriei Sectorului 1 in urma cu doua luni, iar acestia au citat-o pe Nadine ca sa se prezinte la primul termen de judecata, pentru data de 7 octombrie.

Mulatra, care este mamica unui baietel de patru ani, Noah, si-a “mandatat” sotul, pe Dragos Apostolescu, sa rezolve problema, tocmai pentru ca litigiul avea legatura cu baietelul ei, scrie Cancan.ro.

Astfel, potrivit bazei de date informatizate a Ministerului Justitiei, Banca Centrala de Celule Stem, apartinand unui important spital particular, a chemat-o in judecata pe Nadine, obiectul procesului fiind “cerere de valoare redusa”. Potrivit unor surse judiciare, institutia medicala cerea judecatorilor sa o oblige pe Nadine la plata unor facturi neachitate.

Mai multe articole despre:
cântăreaţă veşti Nadine