MENIU

VESTE TERIBILĂ pentru Alexandru Arşinel

<p>Alexandru Arșinel </p>

Curat ghinion pentru actorul de comedie Alexandru Arşinel! Vila din localitatea 2 Mai a devenit ţinta preferată a tâlharilor, căci în decurs de numai un an, aceştia l-au "călcat" de patru ori. Săptămâna trecută, hoţii au prins curaj şi au intrat de două ori în casa din care au sustras mai multe bunuri de valoare. Pentru a scăpa de probleme, Arşinel e hotărât să-şi vândă imobilul.

În anul 2012, Alexandru Arşinel (75 de ani) a investit câteva zeci de mii de euro pentru vila cochetă din localitatea 2 Mai, Constanţa. I-a luat aproape un an ca să o finalizeze, iar de anul trecut, a început să o împartă pe timpul şederii la mare cu nepoţii şi cu fiii săi, Bogdan şi Cristian. La final de sezon, maestrul a pus lacătul pe uşă şi a rugat o vecină să se mai uite din când în când prin curte, însă, din păcate, imobilul nelocuit a devenit „destinaţia” preferată a tâlharilor. Într-un singur an, Arşinel a fost prădat de patru ori. Săptămâna trecută, Arşinel era să facă infarct după ce hoţii i-au spart casa de două ori şi l-au lăsat fără bunurile de valoare. „Sunt foarte supărat. Prima dată mi-au spart casa anul trecut de Crăciun, apoi anul acesta înainte de Paşte, iar miercuri şi vineri au intrat din nou. Miercuri mi-au luat aspiratorul şi nişte sticle de băutură, iar vineri s-au încumetat de au rupt gardul, au spart un geam şi au furat aragazul, frigiderul, maşina de spălat, boilerul, mobilă. O vecină se ocupa de casă, dar nu a văzut hoţii. Dacă-i vedea, chema poliţia sau se alegea cu capul spart”, a povestit Arşinel, pentru Click!

Poliţia din Limanu a fost sesizată şi încearcă acum să identifice hoţii, însă actorul şi-a pierdut speranţa că se va face ceva, aşa că e hotărât să vândă casa. “Nu i-au prins niciodată pe aceşti infractori. 2 Mai e raiul hoţilor, pentru că nu există post de poliţie decât la Limanu. Sunt foarte supărat, stau numai cu frica în sân. Eu nu am făcut casa asta pentru a o vinde, ci pentru copii şi nepoţi, dar n-am ce face”, ne-a declarat, supărat, directorul Teatrului de Revistă “Constantin Tănase” din Bucureşti. După primul incident, actorul s-a conformat şi a pus câteva sisteme de supraveghere pentru mai multă siguranţă, însă a uitat să mai schimbe bateria, aşa că aceasta nu a funcţionat când hoţii au pătruns în curte. Totuşi, poliţiştii au un cerc de suspecţi şi speră să identifice cât mai repede făptaşii.