MENIU

VESTE senzațională pentru toți fanii serialului Baywatch

Studioul Paramount pregătește adaptarea pentru marele ecran a "Baywatch" - popularul serial din anii ' 90 - cu Dwayne Johnson ca protagonist și salvator al celor care se aventurează în larg, anunță vineri revista The Hollywood Reporter, citată de EFE.

Dwayne Johnson a confirmat știrea pe contul său de Instagram: "Asta este plaja mea. Zvonurile sunt reale. Vom face un film "Baywatch". Provocator, obscen și, sperăm noi, foarte amuzant ...", scrie Agerpres.ro.

Sean Anders și John Morris, realizatorii filmelor "We're the Millers", "Mr. Popper's Penguins", "Hot Tub Time Machine" și viitorul "Dumb and Dumber To" se vor afla în spatele camerelor de filmare. Jeremy Garelick și Peter Tolan au fost angajați inițial să redacteze scenariul, însă povestea scrisă de ei nu se potrivea cu conținutul tradițional al serialului. Prin urmare, Justin Malen a fost chemat să rescrie scenariul.

David Hasselhoff a devenit o vedetă a micului ecran întruchipându-l pe salvamarul Mitch Buchannon în serialul "Baywatch", difuzat în SUA în perioada 1989 — 2000. Serialul a propulsat-o la celebritate și pe Pamela Anderson.

Mai multe articole despre:
serial fani Baywatch