MENIU

Veste mare pentru Jennifer Aniston şi soţul ei, Justin Theroux. "Chiar a plâns puţin"

Jennifer Aniston şi soţul ei, Justin Theroux, vor deveni părinţi. Actriţa în vârstă de 46 de ani este însărcinată în luna a treia, cu gemeni.

Actriţa americană Jennifer Aniston este însărcinată cu gemeni. Vedeta în vârstă de 46 de ani şi soţul ei, Justin Theroux, urmează să devină părinţii unor fetiţe peste aproximativ şase luni.

Potrivit OK! Magazine, cei doi au aflat vestea cea mare la scurt timp după nuntă.

“(Jennifer, n. red) I-a pregătit o cină romantică, iar apoi i-a spus că are o surpriză specială. Apoi i-a arătat rezultatul testului de sarcină. A fost foarte emoţionat – chiar a plâns puţin. Jen a fost foarte mişcată”, a povestit un prieten de familie.

Jennifer Aniston şi iubitul ei, Justin Theroux, s-au căsătorit la începutul lunii august, în locuinţa din Los Angeles a cuplului, în cadrul unei ceremonii secrete.

Actriţa  în vârstă de 46 de ani a mai fost căsătorită cu celebrul actor american Brad Pitt, de care a divorţat în 2005, după apariţia în presa hollywoodiană a unor informaţii potrivit cărora acesta a înşelat-o cu o altă actriţă celebră de la Hollywood, Angelina Jolie. În cele din urmă, Brad Pitt şi Angelina Jolie s-au căsătorit în august 2014.

Jennifer Aniston l-a cunoscut pe Justin Theroux, scenaristul filmului "Tropic Thunder" - care va împlini vârsta de 44 de ani săptămâna viitoare - în anul 2008. Cei doi actori s-au logodit în anul 2012.