MENIU

Veste cumplită de la un celebru cântăreţ! Are o tumoare pe creier

Cântăreţul britanic John Newman a făcut recent un anunţ cumplit: are o tumoare pe creier.

Artistul în vârstă de 26 de ani a fost diagnosticat pentru prima dată cu o tumoare benignă pe creier în 2012, după ce vederea începuse să-i fie afectată. El a fost supus atunci unei intervenţii chirurgicale pentru extirparea tumorii, însă medicii l-au anunţat recent că aceasta a recidivat.

Aşadar, John Newman urmează să fie operat anul viitor şi va fi nevoit să facă radioterapie, scrie The Independent.

"Asta se va afla la un moment dat, aşa că cel mai bine, probabil, este să vă spun acum totul", a scris cântăreţul într-un mesaj publicat pe o reţea de socializare.

"Am fost monitorizat în permanenţă de când am fost operat prima dată. Întotdeauna au existat şanse ca ea să reapară şi, din nefericire, chiar aşa s-a întâmplat, dar e ceva prin care sunt pregătit să trec atunci când va fi timpul, anul viitor. Medicii au fost absolut minunaţi şi ştiu că sunt pe mâini bune", a adăugat el.

Mai mult, Newman a ţinut să-i asigure pe fani că nu va renunţa la muzică din cauza acestei probleme de sănătate.

"Nimic nu mă va opri să-mi fac munca pe care o iubesc atât de mult, nimic nu mă va opri să fac muzică. Oamenii nu ar trebui să se îngrijoreze pentru mine, pronosticul medicilor este bun şi sunt alţii care se află în situaţii mai grave ca mine. (...) Eu mă număr printre norocoşi", a explicat artistul.