MENIU

Vedetele din România, vacanțe exotice în pandemie - Unde s-au distrat Delia, Loredana și Drăghia

Deși pandemia le-a creat probleme vedetelor din țara noastră, divele autohtone nu au fost impedicate de restricții pentru a-și petrece vacanțele în țări exotice. După un an greu cu spectacole și concerte anulate, actorii și cântăreții români au ales să se relaxeze departe de țară. 

Insulele Maldive sunt destinația cea mai căutată în această perioadă de către iubitorii de vacanțe. 

Chiar dacă își petrece vacanța într-un loc de vis, Adelina Pestrițu nu este așa entuziasmată. Aceasta a mărturisit într-o postare că are fobie de șopârle, gândaci, furnici și alte insecte, iar în locul în care a ajuns, nu mai scapă de ele. 

Chiar dacă nu a mai avut concerte, Loredana Groza se bucură de o vacanță exotică departe de România. Cântăreața și-a luat fiica și a zburat până în Mexic. Se bucură din plin de soare și de nisipul fin. Iar de muzică nu duce lipsă niciodată. 

În Mexic s-a dus și Delia, în stațiunea preferată a milionarilor, Tulum. Destinația exotică găzduiește petreceri gălăgioase non-stop iar experiența a fost prea agitată, spune cântăreața - care își dorea o vacanță liniștită. În schimb a reușit să viziteze vestigiile mayașe de la Chichen Itza.

Actorul Vladimir Drăghia și-a petrecut vacanța de iarnă în Dubai, alături de soția și fiica sa, Zora, în vârstă de 3 ani. Cea mică s-a bucurat din plin de soare și apă la înălțimea orașului. Fost înotător de performanță, Vladimir Drăghia recunoaște că abia la vârsta de 34 de ani își trăiește pentru prima dată copilăria din plin. 

Mai multe articole despre:
vedete vacante