MENIU

Vedeta lovită cu ciocanul de soț va fi externată. Detalii șocante: tânăra își aduce aminte tot atacul

Dana Roba, vedeta care a fost lovită în mod repetat cu ciocanul în cap chiar de soțul ei, va fi externată din spital. Femeia nu mai are o parte din craniu și poate muri în orice clipă, a declarat sora acesteia. Vă avertizăm că urmează detalii ce vă pot afecta emoțional! 

Dana Roba, fosta iubită a interpretului de muzică Nicolae Guță, a făcut progrese după operația pe creier și urmează să fie externată. Medicii sunt, însă, în continuare rezervați. Doctorii spun că după externare ea va avea totuși nevoie de operații și tratamente medicale. 

Sora vedetei a făcut mărturii îngrozitoare. În urma asaltului, mâinile i-au fost și ele zdrobite. Mai mult de atât, acum nu mai are o parte din craniu și trebuie să i se facă reconstrucție, lucru ce îi pune și mai mult viața în pericol.

Cazul Danei Roba a șocat întreaga țară. Fosta iubită a lui Nicolae Guță a trecut printr-o operație de nouă ore în care medicii au încercat să-i salveze viața, după ce a fost măcelărită de propriul soț. 

Vedeta s-a trezit din comă să își amintește tot ce i s-a întâmplat. Marea ei dorință este, dacă va supraviețui, să-și strângă fetițele în brațe. 

Mai multe articole despre:
dana roba nicolae guta dana roba externata