MENIU

Ultimele veşti despre starea de sănătate a cântăreţului Michel Polnareff

Cântăreţul Michel Polnareff este stabil dar încă internat în spital după ce a fost diagnosticat cu o boală extrem de periculoasă, mai concret embolie pulmonară.

"Situația nu este stabilă în prezent. Trebuie să mai așteptăm 48 de ore", a precizat el. Potrivit doctorului Siou, care a ținut o conferință de presă la Spitalul american din Neuilly, cântărețul francez "este conștient dar moralul său nu este bun".

În vârstă de 72 de ani, interpretul hitului 'La poupée qui fait non' a fost nevoit să-și anuleze concertele prevăzute vineri la Paris și sâmbătă la Nantes. În plin turneu în Franța, pentru prima dată după o pauză de nouă ani, cântărețul a fost supus "unor infiltrații", însă vineri dimineața a fost cuprins de amețeli și de o scădere a tensiunii, scrie Agepres.

Concertele de la Paris și Nantes urmau să pună punct final unui turneu de șapte luni în întreaga Franță, dar și în Elveția și Belgia. Prin turneul său din 2007, marcat de un mega-concert susținut pe esplanada Turnului Eiffel la 14 iulie, legenda muzicii pop franceze punea capăt unei cariere începute în 1973.