MENIU

Ultima discuție dintre Andreea Bălan și Keo: "Nu mai însemni nimic pentru mine!"

Ultima discuție dintre Andreea Bălan și Keo: "Nu mai însemni nimic pentru mine!"

Au trecut doi ani de când Andreea Bălan şi Keo s-au despărţit şi, deşi fiecare are o relaţie, par să nu mai termine de încheiat socotelile trecutului.

În 2014, Andreea Bălan află din presă că logodnicul ei, Keo, a adus în propria lor casă o tânăra cu aspiraţii de cântăreaţa, Misty, pe numele ei adevărat Alexandra Pavel. Fosta membră a trupei Andre a făcut cercetări şi ceea ce a aflat a băgat-o în depresie cruntă.

La un moment dat, Andreea l-a întâlnit pe George, actualul ei partener de viaţă, de care s-a îndrăgostit nebuneşte. Cei doi au o relaţie frumoasă şi solidă, ba chiar locuiesc împreună. Situaţia nu i-a convenit deloc lui Keo, care a încercat să reînvie amintiri în sufletul acesteia, scrie cancan.ro.

S-a lovit, însă, de un refuz brutal: "Andreea i-a spus la un moment dat să se potolească, să nu o mai deranjeze, spunându-i că trecutul a rămas acolo unde îi e locul, în raftul cu amintiri. Desigur, a urmat o ploaie de reproşuri reciproce. De atunci nu au mai vorbit, Andreea nici nu vrea să mai audă de el. Trece prin cea mai bună perioada din viaţă ei, chiar şi-a găsit liniştea”, a declarat un apropiat al acesteia.

Mai multe articole despre:
despărţire Andreea Bălan Keo misty