MENIU

TRANSFORMARE SPECTACULOASĂ pentru o vedetă din România: a slăbit 60 de kg

<p>Transformare spectaculoasă: Raluca Bădulescu a slăbit 60 de kg</p>
<p>Transformare spectaculoasă: Raluca Bădulescu a slăbit 60 de kg</p>
Raluca Bădulescu. Foto: Click.ro

A lăsat viaţa tumultuoasă din Bucureşti şi s-a concentrat pe viaţa de familie. Într-o perioadă în care puţini sunt mulţumiţi cu ceea ce au, Raluca Bădulescu spune simplu: e fericită şi mai uşoară cu 60 de kilograme.

Florin, soţul ei de mai bine de şase ani, o susţine în tot ceea ce face. Chiar el a fost cel care a convins-o să facă operaţia de micşorare a stomacului: "El m-a convins să fac intervenţia chirurgicală gastric sleeve (tăierea stomacului – n.r.), la prof. dr. Copăescu. Dacă nu mă susţinea el, aş fi ezitat încă multă vreme", a declarat Raluca pentru ring.

 "Am făcut această operaţie nu doar pentru mine, ci pentru a putea ţine pasul cu Alex la joacă", mărturisea vedeta, la nici patru luni de la intervenţie, când reuşise să slăbească 27 de kilograme.

"Mai am însă de lucru. Nu mi-am propus să ajung manechin, n-am fost aşa nici la 15 ani, dar mai trebuie să slăbesc. După aceea, voi mai face câteva intervenţii estetice, aşa că la anul pe vremea asta veţi vedea o nouă Raluca". Şi chiar aşa a fost. Vedeta cântărea înainte de operaţie 120 de kilograme, iar acum a ajuns să cântărească aproape jumătate din greutatea iniţială.