MENIU

Tensiuni la "Mireasă pentru fiul meu"! O concurentă acuzată că a încălcat Regula 25 este gravidă?

După ce în trecut a fost bănuită de către concurenţii de la "Mireasă pentru fiu meu" că ar fi făcut sex cu iubitul ei Eduard (lucru strict interzis de regulamentul show-lui) Lavinia se află din nou în centru atenţiei.

Tânăra a părăsit astăzi platoul emisiunii în fugă explicând că se simte rău şi are nevoie urgent să ajungă la toaletă. După aproximativ cinci minute, prezentatoarea Paula Chirilă s-a dus să vadă ce se întâmplă, dar Lavinia a refuzat să iasă din baie.

"Pe mine mă scuzaţi, merg să văd ce face Lavinia. Sper că nu i s-a făcut rău. Eşti bine? Eşti cu capul pe toaletă? Ne îngrijorăm pentru starea ta. Eduard e aici lângă mine, te putem ajuta cu ceva? Un calciu?", a spus Paula Chirilă.

Gurile rele spun că Lavinia ar fi rămas însărcinată, stările de rău sunt doar un efect secundar. Tânăra refuză să ia medicamente atunci când îi este greaţă, exact cum ar face o femeie care poartă un bebeluş în pântece. "Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1. Mai mulţi tineri îşi încearcă norocul în dragoste sperând că prin intermediul emisiunii îşi vor cunoaşte sufletul pereche. Informaţia nu a fost confirmată de nici unul dintre concurenţi.