MENIU

Ștefan Stan iubește din nou. Uite cum arată iubita lui

<p>Ștefan Stan </p>
Ștefan Stan

Ştefan Stan s-a făcut băiat cuminte. Cunoscut în lumea mondenă drept un Don Juan, cântăreţul pare că a decis să renunţe la cuceriri. Sau cel puţin aşa spun prietenii lui, care jură că nu l-au mai văzut de mult timp pe Ştefan aşa liniştit. Motivul este, spun ei, o femeie! O brunetă care i-a furat inima şi-l ţine pe interpret departe de tentaţii.

Fotoreporterii Click! au fost pe fază şi suntem în măsură să vă prezentăm primele poze cu Ştefan şi noua lui iubită. Zilele trecute, cei doi au luat masa la un restaurant din zona Ateneului. Au petrecut câteva ore la local şi au făcut schimb de gesturi tandre. La plecare, până la maşină, Ştefan şi noua lui iubită au renunţat la „drăgălăşenii", preferând să meargă separat, fără a se ţine de mână. Cei doi au mers apoi direct spre locuinţa cântăreţului, din zona Militari. Prietenii cuplului vorbesc despre o relaţie de aproape două luni între câştigătorul primei ediţii a concursului „Vocea României" şi bruneta lui, pe care o alintă Didi, probabil prescurtare de la Diana, scrie Click.ro.

„Sunt foarte bine împreună. Ştefan chiar ţine la ea. Didi nu este din Bucureşti, dar asta nu-i împiedică să aibă o relaţie frumoasă. Cel puţin până acum, de vreo două luni, aşa este. Se văd des, ori că merge el la ea, ori vine ea în Bucureşti", ne-a mărturisit un apropiat al celor doi. Fata nu are nici o legătură cu show-bizul şi, din ce spune aceeaşi sursă, nici nu-şi doreşte să devină o figură mondenă: „Este o tipă căreia nu-i place publicitatea şi nici celebritatea. Spune că este suficient o persoană publică în cuplul lor".

Mai multe articole despre:
cuplu relaţie iubita Ştefan Stan