MENIU

Ștefan Bănică i-a dat țeapă de 1,4 milioane de euro

<p>Ştefan Bănică </p>

Fraţii Bogdan şi Sabin Ivanof au rupt prietenia cu Ştefan Bănică şi îl acuză pe solist că le-a dat o ţeapă uriaşă, 1.400.000 de euro, după ce au construit împreună un bloc cu patru etaje pe strada Emanoil Porumbaru din cartierul Aviatorilor.

Soţul Simonei Pătruleasa a explicat, pentru Click! cum a început povestea. 

"Domnul Ştefan Bănică a cumpărat terenul în 2008 şi a stat doi ani pe capul meu să încep eu construcţia. Eram prieteni, ne cunoşteam, mergeam în vacanţe, soţiile noastre la fel. Noi am făcut contract în 2010, deci la doi ani după ce domnul Bănică a cumpărat terenul cu credit. Am terminat blocul, am făcut procesul verbal, iar recepţia a fost semnată de domnul Bănică fără obiecţiuni. Însă în momentul în care am făcut contract pentru a împărţi bunurile, pentru a vinde apartamentele, domnul Bănică n-a adus certificat de intabulare. Deci nu a avut intenţie să vândă, a fost premeditat ca noi să construim blocul, iar el urma să vadă ce va face ulterior, probabil să ne ţepuiască, să nu ne mai plătească prestaţia", a declarat Sabin Ivanof.

Contactat de Click! legat de acest subiect, Ştefan Bănică a transmis următoarele precizări prin avocatul său, Barbu Mihail Constantin: "Între clientul nostru Ştefan Bănică şi S.C. IPG Impact S.R.L., coordonată de Sabin Ivanof, există o situaţie litigioasă generată de nerespectarea de către această societate comercială a termenului în care trebuia să finalizeze lucrările asumate cu privire la un imobil din Bucureşti.

În scopul evitării răspunderii contractuale, pentru nerespectarea obligaţiilor asumate, această societate şi-a cerut insolvenţa, constituindu-se un dosar pe rolul Tribunalului Bucureşti, în care am solicitat recunoaşterea datoriei acestei societăţi faţă de Ştefan Bănică. Şi avem încredere că justiţia va acţiona exemplar, iar cei responsabili vor fi traşi la răspundere chiar în cazul falimentării societăţii".