MENIU

Surpriză uriașă pentru fanii Batman. PRIMELE IMAGINI

<p>Ben Affleck</p>

Regizorul Zack Snyder a postat pe Twitter prima fotografie cu actorul Ben Affleck în rolul lui Batman în filmul "Batman vs. Superman", peliculă ce îi va aduce pentru prima dată împreună pe marele ecran pe eroii de benzi desenate Superman şi Batman şi care va fi o continuare a lungmetrajului "Man of Steel: Eroul".

Zilele trecute, fanii au putut vedea şi noua variantă de Batmobil care va fi folosită pentru pelicula "Batman vs. Superman", în care actorul britanic Henry Cavill joacă rolul lui Superman/Clark Kent, scrie Huffington Post.

Filmul cu cei doi supereroi trebuia să fie lansat pe 17 iulie 2015, însă reprezentanţii Warner Bros. au anunţat că vor amâna lansarea pentru mai 2016.

În film vor mai apărea Gal Gadot, în rolul Wonder Woman, şi Jesse Eisenberg, în rolul lui Lex Luthor.

Ben Affleck, care nu este străin de universul supereroilor din benzile desenate - după ce l-a interpretat pe Matt Murdock în pelicula "Daredevil" din 2003 -, a dobândit o cotă de popularitate uriaşă la Hollywood, datorită lungmetrajului "Argo", recompensat cu Oscarul pentru cel mai bun film, în luna februarie 2013. Actorul american a fost distribuit recent şi în "Runner Runner", o dramă inspirată din lumea jocurilor de noroc, în care joacă alături de Justin Timberlake.

Actorul american s-a remarcat în ultimii ani şi în calitate regizor, semnând regia filmului "Oraşul/ The Town" (2010). Totodată, starul american a fost recompensat şi în calitate de scenarist, câştigând Oscarul pentru cel mai bun scenariu, pentru filmul "Good Will Hunting" (1997), un premiu pe care l-a împărţit cu bunul său prieten, actorul Matt Damon.

"Man of Steel: Eroul/ Man of Steel", cu actorul britanic Henry Cavill în rolul lui Superman/ Clark Kent, a avut premiera în iunie 2013 şi a avut încasări de 668 milioane de dolari la nivel mondial. În box office-ul nord-american al anului 2013, lungmetrajul s-a situat pe locul al patrulea, cu încasări de 291 milioane de dolari.

Mai multe articole despre:
film imagini Ben Affleck rol Batman