MENIU

SULEYMAN MAGNIFICUL. Se întoarce MERYEM UZERLI în serialul SULEYMAN?

<p>SULEYMAN MAGNIFICUL. Fanii protestează pentru a reveni actriţa Meryem Uzerli</p>
Meryem Uzerli
Meryem Uzerli
Meryem Uzerli

SULEYMAN MAGNIFICUL. O veste bomba i-a insufletit, in ultimele zile, pe toti fanii celebrului serial “Suleyman Magnificul”. Este vorba despre reintoarcerea in serial a frumoasei roscate, Meryem Uzerli, actrita care a interpretat-o pe sultana Hurrem tanara.

SULEYMAN MAGNIFICUL. In timp ce telespectatorii romani o pot urmari pe sultana Hurrem, interpretata acum de actrita Vahide Percin Gordum, luptandu-se cu dusmanii ei si ai fiilor sai, in Turcia se filmeaza ultimele episoade ale serialului.

Producatorii se pregatesc sa filmeze episoadele 132-133, cele in care sultana Hurrem va muri. Presa turca a speculat ca producatorii au contactat-o pe Meryem Uzerli, frumoasa actrita roscata care a interpretat-o pe sultana Hurrem tanara, cerandu-i sa se intoarca in Turcia pentru a filma cateva secvente din "Suleyman Magnificul", scrie wowbiz.ro.

Meryem, care abia a nascut o fetita, se afla in Germania, unde s-a retras imediat dupa ce a aflat ca este gravida si a parasit serialul. Daca Meryem va accepta oferta si se va intoarce in serial, ea ar putea juca alaturi de Vahide Godum in ultimele secvente din serial, in care sotia lui Suleyman, aflata pe patul de moarte, isi aduce aminte de momente din tinerete.