MENIU

Spiderman se va căţăra pe un zgârie-nori din Moscova

Aventurierul francez Alain Robert, care este poreclit Spiderman, se pregăteşte de o nouă ispravă! Omul-Păianjen va escalada astăzi un zgârie-nori din Moscova, care este şi cel mai înalt turn din Europa.

Blocul ales de temerar are 260 de metri şi o faţadă plană. Ca de fiecare dată, Spiderman îşi va folosi doar mânile şi picioarele ca să ajungă în vârful clădirii, fără să aibă niciun fel de echipament de protecţie.

Într-un interviu acordat unui canal de televiziune de limbă engleză din Rusia, Alain Robert a declarat că a primit aprobarea autorităţilor de la Moscova. Până acum, Spiderman a escaladat 70 de clădiri din lumea întreagă. Pe lista construcţiilor pe care s-a căţărat se numără Turnul Eiffel din Paris şi Empire State Building din New York.

De obicei, autorităţile locale nu-i dau Omului-Păianjen voie să se urce pe clădiri. Temerarul nu ţine însă cont şi escaladează imobilele, iar poliţia îl arestează de pe acoperiş. Ultima oară, Spiderman a fost arestat acum 3 luni în China, unde a escaladat un zgârie-nori din Shanghai.
Mai multe articole despre:
spiderman