MENIU

Soţia lui Johny Depp scapă de închisoare

<p>Johnny Depp</p>
Johnny Depp s-a căsătorit cu actrița americană Amber Heard

Soţia lui Johnny Depp a scăpat de o posibilă condamnare la închisoare în Australia. Amber Heard s-a declarat vinovată la acuzaţia de folosirea a unor documente false pentru introducerea în ţară a celor doi câini ai cuplului. În plus, cei doi actori au filmat un material video în care şi-au cerut scuze pentru faptele lor, dar înregistrarea a stârnit doar ironii. Internauţii au caracterizat prestaţia lui Johnny Depp drept neconvingătoare, iar unii chiar au comparat situaţia cu o luare de ostatici.

Pusă în faţa unor acuzaţii ce îi puteau aduce o condamnare cu închisoarea de până la 10 ani, Amber Heard a pledat vinovată pentru falsificarea documentelor de imigraţie. Ea a scăpat cu o perioadă de libertate condiţionată de o lună, timp în care nu trebuie să încalce nicio lege australiană. În caz contrar, ea trebuie să achite 1.000 de dolari australieni.

Înregistrarea video în care cei doi actori şi-au cerut scuze nu a convins însă pe nimeni, iar mulţi internauţi s-au grăbit să îi ironizeze pe cei doi. Unul dintre aceste clipuri video aseamănă situaţia soţilor Depp cu o luare de ostatici, în care cei doi au fost obligaţi să citească materialul cerut de autorităţile australiene.

Scandalul celor doi terrieri ai cuplului Johnny Depp a început în 2015, după introducerea ilegală în ţară a animalelor de companie. Atunci, un ministru australian a ameninţat chiar cu eutanasierea câinilor care nu respectaseră legile. Acestea prevăd o perioadă de carantină de minim 10 zile pentru orice animal sosit în ţară, dar şi obligaţia ca proprietarul acestuia să ceară un permis.

Mai multe articole despre:
închisoare actor Johnny Depp