MENIU

ŞOCANT! O vedetă din România a apelat la terapia DRACULA pentru întinerire

Terapie controversată, cu injectarea propriului sânge

Cel mai controversat creator de modă din România foloseşte o terapie cu totul neobişnuită de întinerire şi înfrumuseţare: îşi injectează propriul sânge.

Unul dintre tratamentele de care Răzvan Ciobanu a devenit dependent este terapia Dracula, ultima găselniţă în materie de procedee de înfrumuseţare, scrie ziarulring.ro. Aceasta constă în injectarea în muşchii feţei a unui ser extras din sângele pacientului, îmbogăţit cu vitamine şi aminoacizi.

Cel mai controversat creator de modă din România a izbutit ceea ce pentru mulţi ar părea imposibil: a slăbit de la 128 la 94 de kilograme în doar 6 luni de zile.

Răzvan Ciobanu a renunţat la ţigări şi a adoptat un regim care l-a ajutat să slăbească 34 de kilograme, în şase luni, datorită dietei Atkins. Numită după faimosul medic american Robert Atkins, dieta Atkins se bazează pe un consum mai ridicat de grăsimi şi mai scăzut de carbohidraţi.

"M-am trezit într-o dimineaţă şi am realizat că nu mai pot să port hainele pe care aş fi vrut să le port. Aveam 128 de kilograme când am început un regim proteic. E singura dietă care funcţionează la mine. Mănânc numai proteine zilnic: carne, brânză, ouă", a mărturisit designerul. Mai multe aici.

Mai multe articole despre:
Răzvan Ciobanu terapia dracula