MENIU

ŞOC în SHOWBIZ. S-au căsătorit de O LUNĂ, iar acum DIVORŢEAZĂ

<p>Esteticianul vedetelor şi soţia lui divorţează la doar o lună de la nuntă</p>
<p>Esteticianul vedetelor şi soţia lui divorţează la doar o lună de la nuntă</p>

Soc total in showbiz. Kasem Abu Bakr, denumit si "esteticianul vedetelor", divorteaza la doar o luna de la nunta. Barbatul a luat aceasta hotarare impreuna cu sotia sa, Loredana.

In luna iunie a acestui an, doctorul Kasem s-a insurat cu Loredana, au avut o nunta ca in povesti si o luna de miere in Maldive. La scurt timp dupa intoarcerea din vacanta, Loredana a fost surprinsa la o clinica medicala pentru gravide unde isi facea analizele. Totul parea numai lapte si miere intre cei doi, insa acum au hotarat sa puna punct relatiei si sa mearga pe drumuri separate.

"Am hotarat impreuna cu sotul meu, Kasem Abu Bakr, sa mergem pe drumuri separate. Suntem decisi sa pastram o relatie de prietenie, civilizata, ca intre doi oameni maturi care nu se feresc sa recunoasca atunci cand au gresit. Motivele acestei decizii ne privesc doar pe noi doi si nu dorim ca acestea sa formeze obiectul unor speculatii. Am fost tot timpul extrem de discreti, am incercat in permanenta sa ne protejam viata privata, intelegand in acelasi timp si respectand totodata dorinta presei de a mediatiza genul acesta de subiecte. Traversam amandoi o perioada delicata, prin urmare, facem un apel la mass-media in sensul de a ne respecta dorinta si de a ne proteja intimitatea in conformitate cu legile in vigoare, precum si de a nu face nici un fel de speculatii pe acest subiect", a declarat Loredana, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.