MENIU

Simona Pătruleasa iese la atac în războiul dintre soțul ei și Ștefan Bănică

Simona Pătruleasa

Simona Patruleasa intervine in disputa dintre sotul ei si Stefan Banica Jr. Sabin Ivanof si cantaretul au ajuns la cutite dupa ce au facut o afacere impreuna. Simona si sotul ei se judeca de mai bine de un an cu Banica pentru a-si recupera investitia de aproape 1,4 milioane de euro intr-un bloc ridicat in 2010, pe un teren achizitionat cu 1,7 milioane de euro de solist.

Sabin Ivanof il acuza pe artist ca nu vrea sa semneze certificatul de intabulare a imobilului, astfel apartamentele construite nu pot fi vandute. Banica spune la randul sau ca Ivanof nu si-a respectat obligatiile contractuale, din cauza ca blocul nu a fost realizat la timp, scrie Ele.ro.

Daca pana acum doar Ivanof s-a razboit in presa cu Banica, acum si Simona Patruleasa iese la atac.

"Am tacut pana acum, pentru ca am tot sperat ca vom rezolva aceasta situatie in mod civilizat. Domnul Stefan Banica apare la TV si spune numai minciuni. Cum sa declare ca sotul meu l-a obligat sa se imprumute la banca, pentru ca mai apoi sa afirme ca noi nu eram prieteni, ca doar ne cunostea... asa? Ce om s-ar imprumuta la banca de un milion si ceva de euro pentru o simpla cunostinta?", a declarat Simona pentru Libertatea. Vedeta sustine ca sotul ei a fost singurul care a platit tot ce tine de construirea imobilului.

Mai multe articole despre:
Andreea Marin Simona Pătruleasa Sabin Ivanof