MENIU

Simona Gherghe, atac dur la adresa CNA: "Fireşte că nu vă asumați răspunderea. Nu mai dezinformaţi"

Incredibil! Ce spune Simona Gherghe despre Patriarhul Daniel

Simona Gherghe i-a răspuns dur membrului CNA Valentin Jucan, care a criticat-o pentru că a difuzat imagini cu una dintre victimele incendiului din clubul Colectiv.

Într-o postare pe pagina personală de Facebook, Simona Gherghe l-a acuzat pe Jucan că "dezinformează".

"V-aş ruga să nu mai dezinformați, doar pentru a ieși în evidentă, în spațiul public. De altfel, instituția pe care o reprezentați este în atenția publică chiar în aceste zile, nu trebuie să faceți eforturi suplimentare, în acest sens", a scris prezentatoarea pe reţeaua de socializare.

"Oamenii cer demiterea membrilor CNA, de câteva zile. Fireste că nu vă asumați răspunderea. Nu ştiu dacă dumneavoastră, personal, ați ajutat în vreun fel, printr-o donație, la efortul național de sprijinire a famililor îndoliate și a răniților. Tot ceea ce am făcut în aceste zile a avut scopul de a sprijini campania de donații. Pe dumneavoastră va deranjează acest lucru, chiar dacă ne-am asigurat că am respectat toate prevederile Codului Audiovizualului. Nu v-ați deranjat să verificați, scopul dumneavoastră a fost doar să jigniți. O să fac eu informarea, nu pentru dumneavoastră, căci reaua credință de care care dați dovadă este evidentă, de mai mult timp. Pe dumneavoastră o să vă informez doar că, în calitate de membru CNA, trebuie să dați dovadă de obiectivitate, indiferent de preferintele pentru un post sau altul, faţă de o emisiune sau alta. Haideți să vedem acum și adevărul", a adăugat ea.

În plus, Simona Gherghe a precizat că respectivul interviu cu victima tragediei din Capitală s-a făcut cu acordul părinţilor acesteia, dar şi al medicilor.

"În primul rând, după cum scrie și pe ecran, este un interviu preluat de la un alt canal al trustului. În al doilea rând, Mihai a vorbit pentru că a vrut, a simţit nevoia să povestească şi să le mulţumească celor care l-au salvat. E un caz special, un copil foarte curajos, care a mers acolo în scaunul cu rotile. De ce nu ar avea şi el dreptul să-şi spună povestea, în limitele legii?", a întrebat Simona Gherghe.

"Domnule Jucan, ar trebui să-l cenzuram? Interviul a fost realizat CU ACORDUL părinţilor şi al profesorului Dan Enescu, de la Spitalul Grigore Alexandrescu, de altfel, prezenți în emisiune (mama în direct, medicul înregistrat). În al treilea rând, au existat, conform legislaţiei audiovizualului, marcaje de protecţie, atât pe ecran, cât şi în prezentare. Şi, nu în ultimul rând, nu e prima dată când folosiţi afirmaţii jignitoare. Culmea, chiar dumneavoastră, care ar trebui să fiţi garantul unui limbaj decent şi lipsit de antepronunţări. Vă anunț, pe această cale, că vă voi acționa în justiție pentru afirmațiile și insinuările facute. Daunele pe care sper că veți fi obligat să le achitati, le voi dona familiei acestui copil. În acest fel, veți face și dumneavoastră un bine societății", a mai scris vedeta în cele din urmă.

Postarea Simonei Gherghe vine după ce în timpul emisiunii "Acces "Direct" a difuzat un interviu cu un rănit grav din incendiul din clubul Colectiv, cu fața acoperită aproape în totalitate de bandaje.

"Simona Gherghe, chiar nu ai limite? Chiar nu poți dovedi puțin bun simț?? Chiar nu iți poți înfrâna puțin lipsa decenței???”, a fost scris Valentin Jucan pe contul personal de Facebook.