MENIU

Şerban Huidu, postare uimitoare pe blog, despre Elena Udrea

<p>Şerban Huidu</p>

Şerban Huidu observă că Elena Udrea s-a comportat mult mai demn dect Varujan Vosganian.

"Domnul Vosganian, fost ministru al economiei s-a apucat sa boceasca, sa-si dea cu mir si sa citeasca rugaciuni in plenul Senatului, iar colegii sai parlamentari au facut din nou zid in jurul unui coleg, obstructionand Justitia.

Cata ipocrizie! Ce comportament, in ce tara traim! Daca ajungea in fata Justitiei domul Vosganian putea sa se apere si sa demonstreze ca e nevinovat!

In alta ordine de idei, asa o sete de sange si razbunare nu am mai intalnit in Romania! Nu judec si nici nu contest ce se intampla cu dosarele de coruptie, fiecare om trebuie sa plateasca pentru greselile lui.

Sunt siderat de comportamentul unor asa zisi barbati care au fost ingenuncheati de o femeie. Oricat de vinovata sau nevinovata ar fi ,asta e treaba Justitiei sa stabileasca, Elena Udrea s-a comportat cu infinit mai multa demnitate in fata linsajului mediatic si a faptului ca ai sai colegi au stat pana la ora doua in noapte pentru a vota ridicarea imunitatii parlamentare.

Nu acelasi lucru pot spune despre fostul ministru al infamiei…pardon al economiei, care s-a apucat sa boceasca exact ca o precupeata, a inceput sa-si dea cu mir si sa citeasca rugaciuni ca un ipocrit de soi ce se afla!", scrie Huidu pe blog.

Mai multe articole despre:
Elena Udrea Varujan Vosganian Şerban Huidu