MENIU

Secretul ascuns al lui Kate MIDDLETON

<p>Kate Middleton</p>

KATE MIDDLETON aniversează pe 9 ianuarie vârsta de 33 de ani, iar petrecerea o va face în familie.

KATE MIDDLETON este însărcinată cu cel de-al doilea copil, motiv pentru care preferă să se relaxeze cu cei apropiați și nu va da o petrecere.

Kate Middleton și printul William au un băiețel de 18 luni, pe nume George.

Catherine a fost introdusă oficial în viața publică la 24 februarie 2011, cu două luni înainte de nuntă, atunci când ea și William au participat la o ceremonie în Trearddur, Anglesey în North Wales. O zi mai târziu ei au apărut la St Andrews la celebrarea a 600 de ani de existență a universității. La 16 februarie 2011, Casa Clarence a anunțat că ducele și ducesa vor participa la primul tur regal din Canada care a avut loc în iulie 2011.

În mai 2011, la scurt timp după nuntă și în timp ce Prințul Charles era în vizită oficială în Statele Unite, Casa Clarence a anunțat că ducele și ducesa vor vizita și California după turul canadian. A fost prima vizită a ducesei de Cambridge în Statele Unite.
Prințul William și Ducesa de Cambridge la o cină în timpul Jocurilor Olimpice din Londra, 11 mai 2012

La 26 octombrie 2011, ea a efectuat primul ei eveniment solo pentru In Kind Direct, în timp ce Prințul de Wales era în Arabia Saudită.

La 2 noiembrie, ducele și ducesa de Cambridge au vizitat Centrul de Resurse al UNICEF pentru furnizarea de alimente copiilor subnutriți din Africa, situat în Copenhaga, Danemarca.

Mai multe articole despre:
petrecere aniversare Kate Middleton prinţesa ţinute