MENIU

Se însoară Irinel Columbeanu? PRIMA DECLARAŢIE a elevei de liceu, considerată sosia Monicăi Gabor

Irinel Columbeanu și Alexandra Hodiș

Elevă în clasa a XII-a la un liceu din Cluj, Alexandra Hodiş a fost văzută  tot mai des în compania lui Irinel Columbeanu, cel care ar curta-o intens de o lună de zile.

Alexandra Hodiş s-a hotărât să facă lumină în relaţia pe care o are cu Irinel Columbeanu. Într-o intervenţie telefonică la emisiunea "Agentul Vip", eleva a explicat că locuieşte în continuare la Cluj, nicidecum în casa afaceristului.

"L-am cunoscut pe Irinel Columbeanu la câteva evenimente de modă, eu fiind manechin la o agenţie din oraşul în care m-am născut. Între noi este doar o relaţie de amiciţie, el pentru mine este o cunoştinţă. Faptul că am stat la aceeaşi masă la ziua Ramonei Bădescu a fost doar o coincidenţă. Ramona Bădescu a făcut invitaţii la petrecere tuturor celor care sunt apropiaţi agenţiei la care lucrez.

Este exclus să avem o relaţie amoroasă. Eu nu am avut nici măcar un prieten. Nu am niciun inel de logodnă de la el şi nu m-a cerut de soţie", a spus Alexandra Hodiş, scrie click.ro.

Eleva a explicat că nu a făcut până acum lămuriri pe acest subiect, din cauza programului încărcat pe care îl are la şcoală. Ea a povestit că este o elevă implicată, care merge la cursuri şi olimpiade.