MENIU

Scuze publice, după 32 de ani: Vanessa Williams, în lacrimi la Miss America

Actrița și cântăreața Vanessa Williams a trecut prin clipe emoționante, duminică, după ce a primit scuze publice pe scena concursului Miss America, pentru o întâmplare care a avut loc în 1983.

În urmă cu 32 de ani, Vanessa devenea prima femeie cu origini africane care câștiga competiția. A purtat coroana doar 10 luni, pentru că o revistă pentru adulți a publicat fotografii în care apărea nud.

Pozele fuseseră făcute înainte ca Vanessa să participe la concurs, scrie ziare.com. Cu toate acestea, tânăra a renunțat la titlu.

La 32 de ani distanta de la acel moment, directorul organizatiei Miss America i-a cerut vedetei scuze publice, pe scena. "Am fost prieten apropiat cu aceasta frumoasa si talentata doamna timp de 32 de ani", a inceput Sam Haskell. "Ti-ai trait viata cu gratie si demnitate si niciodata nu a fost mai evident ca in timpul evenimentelor din 1984, cand ai renuntat la titlu.

In numele organizatiei, vreau sa-ti cer scuze tie si mamei tale, Helen Williams", a continuat Haskell, moment in care era vizibil ca Vanessa Williams avea lacrimi in ochi.

"Vreau sa cer iertare pentru tot ce s-a zis sau facut, lucruri care te-au facut sa te simti mai putin Miss America decat esti si Miss SUA care vei fi intotdeauna", a declarat Haskell.

Mai multe articole despre:
Miss America Vanessa Williams lacrimi scuze publice