MENIU

SCANDAL MONSTRU între Mioara Roman şi Mircea Dinescu

SCANDAL MONSTRU între Mioara Roman şi Mircea Dinescu

Fosta soţie a premierului Petre Roman susţine că onoarea familiei sale a fost grav afectată după ce Mircea Dinescu a spus la TV că răposatul Walter Roman, fostul ei socru, a creat Securitatea comunistă. De neclintit, Mioara Roman e hotărâtă să tranşeze lucrurile cu scriitorul doar la tribunal.

La revoluţia din 1989, Petre Roman şi Mircea Dinescu au strigat la unison, în direct la TVR, "Victorie! Am învins!", însă n-au rămas prieteni. "Mircea Dinescu ori era băut, ori l-a luat gura pe dinainte, că nu avea să zică altceva rău despre Petre. El, de fapt, are ceva cu Petre, nu cu taică-său, e mai rău decât pe vremea dosarelor la comunişti! Îl voi da sigur în judecată pe Dinescu! E o chestiune de interes de familie", a declarat Mioara Roman, pentru ziarulring.ro.

Amuzat de intenţia Mioarei Roman de a-l chema în instanţă, Mircea Dinescu a dat din nou frâu liber scriitorului: "Care onoare de familie, că onoarea de familie e că i-a fugit bărbatul cu o cântăreaţă! Dacă e vorba de onoare de familie, aici se pune problema onoarei când ţi-a fugit bărbatul cu o cântăreaţă de muzică uşoară... Când se pune problema de Securitate şi de înfiinţarea Securităţii de către fostul ei socru, Mioara Roman nu prea are calitate să dea în judecată... Când se va recăsători cu Petre Roman şi când se va duce cu flori la mormântul socrului, poate!".

Mai multe articole despre:
scandal Mioara Roman Mircea Dinescu