MENIU

S-au CĂSĂTORIT, dar Tuncay s-a "AUTOEXILAT" în mansarda casei Andreei Marin

Andreea Marin și Tuncay Ozturk

În luna august a anului 2013, Tuncay Ozturk şi-a deschis prima afacere în România. Sediul firmei se află în vila din Pipera, Voluntari, în care locuieşte împreună cu proaspăta soţie.

Cu luni bune înainte de a se căsători cu Andreea Marin, Tuncay luase decizia de a se stabili în România. Dovadă este afacerea pe care acesta a pus-o pe picioare în vara anului trecut. Firma cetăţeanului turc se numeşte Welfare SRL şi se ocupă, potrivit datelor Registrului Comerţului, cu "activităţi de kinetoterapie" şi "alte activităţi referitoare la sănătatea umană". Sediul social al firmei se află în mansarda vilei unde cei doi soţi locuiesc şi unde şi Andreea Marin are biroul fundaţiei "Preţuieşte viaţa". Actele au fost încheiate în urma unui contract de comodat, scrie Ziarul Ring.  

Andreea a dobândit imobilul încă de pe vremea când era soţia lui Ştefan Bănică jr, în urma unui contract de imagine şi îl poate cumpăra. Ea a decorat această casă cu lucruri achiziţionate din întreaga lume, iar în living se află un pian la care cântă atunci când vrea să se relaxeze. Dacă la început folosea vila doar când avea mai mult de lucru, în timp, când divorţul de Bănică se apropia, paparazzii au surprins-o pe aceasta făcând amenajări. Ea îşi pregătea încă de atunci "viitorul"... 

Mai multe articole despre:
căsătorie Andreea Marin tuncay ozturk