MENIU

Românii Au Talent 2016. Pe câştigător îl aşteaptă momente extrem de grele

Câştigătorul ediţiei 2016 a emisiunii-concurs "Românii au talent" are în continuare mare emoţii. Laura Bretan este la un pas de o performanţă fantastică, în Statele Unite.

Laura Bretan, tânăra româncă crescută în statul american Illinois care a devenit un star în România odată cu emisiunea Românii au talent, este calificată şi în semifinalele America's Got Talent. În audiţii, Laura Bretan a impresionat-o atât de tare pe fosta componentă a trupei Spice Girls, Mel C., încât acesta a folosit butonul magic care a trimis-o direct în semifinalele concursului de peste ocean. Emisiunea America's Got Talent este urmărită la fiecare ediţie de sute de milioane de telespectatori din Statele Unite şi întreaga lume.

Chiar creatorul showului, Simon Cowell, jurat la America's Got Talent, a fost uluit de prestaţia fetei, în vârstă de doar 13 ani. ”A fost ireal. Să cânți așa… Nu am auzit ceva similar în toți anii în care am participat la acest show. A fost de necrezut. Ce face momentul cu adevarat deosebit este faptul că ești o persoană atât de drăguță, de modestă. Nici nu știi cât de incredibilă ești”, a spus Simon Cowell.

Heidi Klum, jurat al aceluiaşi show, i-a spus tinerei Laura Bretan că s-a născut cu un dar incredibil, iar Howie Mandel nu şi-a mai găsit cuvintele după prestaţia fetei şi a spus doar "Incredibil". Mel C., cea care a trimis-o pe Laura Bretan direct în semifinale, i-a spus fetei că această emisiunea îi va schimba viaţa.

Prestaţia Laurei Bretan a fost urmărită pe sute de milioane la TV şi interpretarea ei promite să devină o mare senzaţie şi pe Youtube. În primele 4 zile după încărcarea clipului din audiţii pe canalul de Youtube America's Got Talent, acesta a fost urmărit deja de peste 4,5 milioane de ori.

 Românii au talent 2016 - câștigători și clasament final

Laura Bretan este şi câştigătorul premiului de 120.000 de euro oferit in cadrul emisiunii Românii au talent. Anisia Gafton a fost câştigătoarea premiului de originalitate din finala Românii au talent.

Clasamentul complet al finalei Românii au talent fost următorul: 1 – Laura Bretan; 2 – Frații Adrian; 3 – Nadia Burduși; 4 – Mara Prună; 5 – Manuel Chivari; 6 – Anisia Gafton; 7 – Rust in dust; 8 – Andrei Surdu; 9 – Florin și Constantin; 10 – Lifestyle; 11 – Resciebelle Santiago; 12 – Florin Bontea; 13 – Cezara Blioju; 14 – Cristian Zlatan; 15 – Bruce și Istvan; 16 – Free Balance.