MENIU

Revenire de senzație a Monicăi Bârlădeanu pe micul ecran. În ce serial va juca vedeta

Monica și fiica din film. Foto/Bârlădeanu

După ce a jucat în filme la Hollywood dar și în România, fermecătoarea actrița Monica Bârlădeanu a revenit în atenția fanilor. Cu un nou rol de senzație, într-un nou serial în care de dată această interpretează o mama a cărei fiica este deja adolescentă.

După ce ați văzut-o la Pro Tv în ”Vlad”, în rolul durei Carla, iar apoi a fost la ”Splash, vedete la apă” de la Antena 1, iată că Monica se întoarce la Pro TV. Tocmai bine să o revedeți din toamna pe micile ecrane în serialul ”Groapa”, regizat de Millo Smulov, unde va fi colegă cu Emilian Oprea, Daniel Nuța, Maria Buza, Andrei Bănuță și mulți alții. Actrița a și publicat pe rețelele de socialziare niște imagini cu ea și fiica din serial și un mesaj care sună cam așa.

”Cu mare bucurie va anunț că am început să filmăm o nouă, o saga de familie absolut splendid de palpitantă. Manuela Vlahu e numele meu și ne vedem în toamna în Groapa. Va povestesc mai multede la filmări, pe stories. Love”, a scris Monica. Știți că acum câteva zile actrița era în atenția presei de scandal, când a fost surprinsă în jacuzzi alături de un bărbat cunoscut despre care se credea că ar fi însurat. Iar ea a dezvăluit că domnul respectiv nu are obligații. Pînă una altă, noi abia așteptăm să o revedem în toamna, într-un rol, sperăm noi, nu foarte complicat.