MENIU

Răzvan Simion de la Neața, SCANDAL URIAȘ în AVION, la întoarcerea de la Baia Mare

Răzvan Simion
Artiștii au făcut un selfie înainte de a urca în avion

Simpaticul Răzvan Simion a făcut-o lată sâmbătă. Întors de la Festivalul Castanelor de la Baia Mare cu multă voie bună, puţin ameţit, probabil, de la ţuiculiţa fiartă oferită de organizatori, a continuat petrecerea şi în avionul care l-a adus la Bucureşti, scrie click.ro.

Răzvan şi Dani au fost prezentatorii Festivalului Castanelor, organizat în acest weekend la Baia Mare. Seara de vineri a fost un succes, au cântat Fly Project, Voltaj, Corina şi Loredana, atmosfera fiind întreţinută de simpaticii prezentatori de la Neatza (Antena 1). Sâmbătă după-amiaza, gaşca de artişti s-au îmbarcat într-un avion Tarom, cu destinaţia Bucureşti. Chiar au făcut un „selfie” înainte, pe pistă.

Mai departe, veselia a scăpat puţin de sub control. Lui Răzvan Simion se pare că i se deschisese apetitul pentru băuturici şi a comandat câteva pahare de vin în avion. Probabil ameţit dinainte, i s-a cam urcat la cap şi a început să deranjeze stewardesele, informează click.ro. Totul a degenerat, astfel încât însoţitoarele de zbor au cerut ajutorul comandantului aeronavei, care a fost pe punctul de a întrerupe călătoria şi a ateriza la Sibiu. Conflictul a fost aplanat de Loredana, care a reuşit să-l convingă pe comandat că lucrurile sunt sub control. Surse din grupul de artişti cu care a călătorit Răzvan recunosc că „a fost un mic incident”, fără să dea mai multe detalii.