MENIU

Rămasă fără bani şi fără copil, Luminiţa Anghel e de nerecunoscut! Cum arată si ce a ajuns să facă

<p>Luminița Anghel</p>

Luminita Anghel traverseaza o perioada neagra. Ajunsa intr-un colaps financiar si obligata sa duca la orfelinat fetita pe care o ingrijeste de cinci ani, solista a ajuns sa se scurga pe picioare, iar chipul ei tradeaza ingrijorarea si tristetea, scrie Cancan.ro.

Luminita Anghel a intrat in noul an cu stangul. Dupa ce si-a pierdut fetita, pe Mariuca, dupa un intreg scandal cu mama bilogica, acum artista sta cu sabia deasupra capului ca ar putea sa faca puscarie, fiind anchetata inca de anul trecut.

Risca puscaria alaturi de sotul ei

De parca problema Mariucai nu era suficienta pentru Luminita Anghel, recent a aflat ca este acuzata pentru evaziune fiscala, intrucat firma la care era actionar ar fi incasat sume considerabile din oraganizarea de evenimente, dar nu ar fi platit impozite. Se pare ca procurorii au dispus efectuarea unei expertize financiare pentru stabilirea exacta a prejudiciului. Cantareata si sotul ei se afla in vizorul procurorilor anticoruptie inca de anul trecut si, potrivit primelor dispozitii, se pare ca risca inchisoarea pana la opt ani.

Mai mult pe Cancan

Mai multe articole despre:
închisoare copil Luminiţa Anghel